Lucica Zero Ciobanu nu a reusit sa transforme o dezbatere in circ !

0
1174

Patru ani de zile de circ . Doar asa se poate caracteriza mandatul lui Lucica Zero Ciobanu . Caini , serpi , mizerie , gunoaie au populat Calafatul in timp ce Lucica era filmat la pacanele sau o tinea tot intr-un chef . La sfarsitul celor 4 ani a inceput sa para reponsabil . A inceput sa arunce vina pe toata lumea , a reinventat proiecte pe care nu le va vedea niciodata Calafatul a reanceput sa arunce acuzatii care nu s-au dovedit niciodata reale . E greu cand pleci de la primarie iar foarte multi calafeteni te considera cel mai prost primar din istoria Calafatului .

E greu cand pleci si stii ca nu te mai poti lipi la teava contractelor cu statul oricine ar iesi primar . Lucica spera ca prin circul pe care il face in continuare singurii candidati care conteaza adica Radu Draghici si Doru Mituletu sa mai scada putin si el sa intre in Consiliul Local urmand sa negocieze pentru functia de viceprimar . Ce nu stie Lucica este faptul ca nimeni nu ii va oferi aceasta functie nici lui nici partidului sau pentru ca toata lumea s-a saturat de mizeria pe care a adus-o in viata publica . Asa zisa intalnire electorala de ieri era realizata doar pentru ca Lucica sa faca iar circ probabil chiar si fara voia moderatorului .

Merita felicitati toti ceilalti candidati care nu s-au prezentat la o intalnire la care cel numit de multi cel mai prost primar din istoria Calafatului ar fi transformat-o intr-un circ asa cum a facut la mai toate sedintele Consiliului Local . Lucian Ciobanu este primarul in functie care va lua cel mai mic scor dintre toti primarii in funtie din Oltenia si probabil din tara . Fiecare vot acordat lui Lucian Ciobanu este un vot care nu conteaza , este un vot acordat unui candidat care va obtine mai putin de 10% .