Lucian Ciobanu nu mai este candidatul PSD !

0
1859

Logic , in urma unui mandat fara realizari administrative , Lucian Ciobanu nu mai este candidatul PSD . Un mandat scurtcircuitat de numeroase scandaluri , de inabilitatea politica de a obtine o majoritate in consiliu si de a avea un acord politic , actualul primar a mai luat si numeroase masuri care au dus Calafatul direct la buletinele de stiri ale principalelor televiziuni din Romania .

Bazandu-se pe o comunicare infantila si o echipa cu zero abilitati administrative si politice , actualul primar este cel putin la fel de mult victima oamenilor de langa el care au pretins ca se pricep dar au dovedit un diletantism de proportii epice . Acest diletantism ii face pe unii dintre acestia sa creada ca au dreptate in chestiuni in care o minima experienta i-ar face sa vada lucrurile asa cum sunt in realitate .

Situat la un scor extrem de slab , pentru un primar in functie , in sondaje , acesta ar fi pierdut fara drept de apel alegerile locale . Candidatura sa posibila din partea altui partid nu ii va aduce nici macar un post de consilier local .