Liberalii guverneaza ca orbii si se cearta ca chiorii !

0
588

Ca si cum nu ajungeau certurile din interiorul USR , cu PLUS sau cu PNL , in ultimele zile a intrat dracul si in curtea PNL . Obositi de atatea masuri benefice pentru tara pe care nu le-au luat in ultima vreme si terminandu-si de onorat toate promisiunile electorale , liberalii si-au gasit sa se certe intre ei .

Rares Bogdan amintindu-si de vremurile cand era moderator TV de succes si il blagoslovea in primetime pe Orban , si-a tras cu tuse groase rujul peste buze si a invadat din nou ecranele TV . Motivul : Ludovic Orban pe care toata suflarea PNL il preaslavea mai ceva ca vikingii pe Ragnar Lothbrok , a devenit deodata vinovat de toate relele anului 2020 luand locul COVID in topul Best Villains of the year . Atat el cat si Sighiartau ( baiatul ala care are un procesor destinat vorbirii de o generatie mai veche chiar al decat al lui Iohannis )sustinuti de Boc ( aureolat de cateva mandate de primministru comparative poate doar cu domnia lui Ioan Voda cel Cumplit ) si de baronii galbeni din Transilvania vor capul lui Orban care in viziunea lui Rares Bogdan ” a devenit prea mare ” . Si cum intotdeauna marimea conteaza liberalii vor si ei ceva mare avand in vedere ca procentele in sondaje sunt destul de mici si continua sa se micsoreze probabil doar din cauza frigului .

Asa ca tocmai cand toata lumea astepta mai ceva ca pe a doua venire a lui Mesia , reforma tarii anuntata de presedinte inainte de alegeri ( daca nu va amintiti cand a spus despre reforma cautati in discursul sau intre a 445-ea si a 446-ea oara cand zice Pee- See – Deee ) , liberalii se apucara le cearta care pe zi ce trece se transforma intr-o paruiala intre dive mai ceva decat in perioada CDR .

Meanwhile in Romania … scolile sunt inca inchise , vaccinarea merge ca guvernarea , mediul de afaceri este la ATI , Horeca a fost deja deconectata de la aparate , in sanatate oamenii mor pe holuri , pensionarii si-au luat teapa , salariile au fost inghetate , salariul minim a crescut cu valoarea a doua kilograme de carne , profesorii au fost mintiti dar Catu mai face un imprumut .