Laura Vicol, vizită în Dolj: Din birourile Palatului Victoria nu se vede că oamenii de aici au nevoie şi de canalizare şi de străzi asfaltate

0
1216

Deputata PSD Laura Vicol a făcut vineri un tur de forţă în Dolj, întâlnindu-se cu aleşii locali şi alegătorii din Poiana Mare, Calafat şi Craiova.

La Calafat, deputata PSD s-a întâlnit cu social-democraţii aleşi în Consiliul local al oraşului, cu care a discutat despre proiectele pe care aceştia le au în vedere, dar şi despre modul în care planurile administraţiei locale pot fi sprijinite din Parlament.

Laura Vicol fost primită la Poiana Mare de colegii social-democraţii din localitate, dar şi de primarii din Desa şi Ciupercenii Noi, care au venit în mod special să solicite sprijinul deputatei PSD, după ce finanţarea mai multor proiecte din cele două localităţi a fost blocată de Guvern.

Din păcate, din birourile Palatului Victoria nu se vede că oamenii din aceste localităţi au nevoie şi de canalizare şi de străzi asfaltate, iar resursele locale nu pot fi suficiente pentru finalizarea acestor proiecte” a declarat Laura Vicol.

Reamintim că Laura Vicol, trimisă în Camera Deputaţilor de doljenii din circumscripţia 17, a deschis luna trecută nu mai puţin de trei cabinete parlamentare în judeţul nostru, la Poiana Mare, Calafat şi Craiova.