La restaurantele din Calafat mancarea este de 3 ori mai ieftina decat la tarabele aduse de zilele orasului

La restaurantele din Calafat mancarea este de 3 ori mai ieftina decat la tarabele aduse de zilele orasului

Preturile exagerate afisate de comerciantii veniti in centrul civic de zilele municipiului Calafat au fost un subiect de discutie pentru toti calafetenii . Nu numai mancarea dar si toate agregatele pentru distractia copiilor au avut preturi pe care nu le vedem nici in Dubai .

10 lei o gogoasa cu dulceata , 7 lei un pahar de bere  , ca sa nu mai vorbim despre alte produse sunt preturi pentru care a folosi termenul de nesimtire nu pare nici o exagerare . 

In acelasi timp restaurantele calafetene au rezistat tentatiei si nu au marit preturile in ciuda afluentei de clienti . Echipa Ziarului de Calafat si a TV Calafat a facut un experiment . Exact aceeasi consumatie pentru sase persoane care la tarabe ne-a costat , vineri , 603 lei , o zi mai tarziu la un restaurant calafetean din zona centrala a costat 220 lei . Trebuie sa intelegem ca ajutam economia calafatului consumand la restaurantele si barurile din oras , nu aruncand miliarde unor comercianti care maine vor parasi orasul si care ne jecmanesc fara scrupule avand in vedere preturile afisate .

Consumand la restaurantele calafetene , cream locuri de munca sau pastram altele , aducem bani la bugetul local si dezvoltam capitalul local care va genera si alte investitii .