“La Gogu Măcelaru” – locul din piata Calafat unde povestea traditiei produselor romanesti merge mai departe !

0
1464

Consumul de carne face parte dintr-o dietă echilibrată și sănătoasă. Iar carnea potrivită gustului și sănătății nu o găsiți oriunde. Dacă nu știați, carmangeria “La Gogu Măcelaru”, situată în Piața Calafat este pregătită zilnic cu carne de porc proaspata din ferma și abatorul propriu, situate în comuna Ciupercenii Noi.

Carmangeria “La Gogu Macelaru” a fost deschisă în Piața Calafat în ianuarie 2020, pentru a aduce localnicilor și nu numai produse proaspete din carne de porc de cea mai înaltă calitate. Produsele provin din complexul “Top Ago” din Ciupercenii Noi, care și-a început activitatea în 2019 și a fost înfințat cu ajutorul Fondurilor Europene. Complexul este format din fermă, moară și abator – toate de ultimă generație.

Top Agro și “La Gogu Măcelaru” urmează 3 principii în creșterea porcilor: rasa, masa și casa. Pe larg: Rasa de porc de carne, cât de aproape se poate de gustul porcului de casă; Masa înseamnă că porcii sunt hrăniți 100% natural cu cereale (porumb, grâu, orz) din Oltenia; Casa implică faptul că porcii beneficiază de cele mai înalte condiții (spațiu, temperatură, curățenie), respectând toate standardele europene de bunăstare.

Porcii din ferma Top Agro se găsesc doar în Piața Calafat și sunt 100% românești, născuți și crescuți în România. De asemenea, sunt sacrificați într-un abator de ultimă generație, respectându-se toate condițiile de igienă. Prin carmangeria din Piața Calafat, produsele din porc ajung pe masa consumatorului.

Aceasta este povestea cărnii bine crescute. Cea pe care numai “La Gogu Măcelaru” știe să o vândă. Și carnea și povestea!