La Colectiv , Iohannis cerea demisia guvernului acum ce mai asteapta ? E mai grav sa mori in club pentru o bere decat in spital asteptand sa fii salvat ?

0
559

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seara, în secția ATI COVID Piatra-Neamț în timp ce în secție se aflau 15 pacienți în stare critică, ventilați mecanic.

Incendiu la Secţia ATI COVID a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamţ

La fața locului au fost identificate 10 victime. Medicul de gardă a suferit arsuri de gradul II și III pe 40% din suprafața corporală și un alt pacient este în stare critică.

Comunicat oficial Spitalul Județean de Urgență (SJU) Piatra Neamț

Sâmbătă seară, în jurul orei 18.30, la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Piatra Neamț a avut loc un incendiu care a afectat secția de ATI – unde erau internați, în două saloane, 16 pacienți.

În același timp, un medic care se afla în secție se află în stare gravă, suferind răni extinse.

Ceilalți pacienți nu mai pot fi îngrijiți în secția de ATI și urmează să se facă toate demersurile pentru a fi transferați către alte spitale.

Conducerea SJU Piatra Neamț îi asigură pe pacienți că, în continuare, echipa medicală este la muncă și intervine pentru a oferi tratamentul necesar celorlalți pacienți internați în celelalte secții ale unității medicale.

Care este diferenta intre situatia de la Piatra Neamt si Colectiv ? De ce nu isi da actualul guvern demisia ?