La Calafat ca in Kabul !

0
893
Calafatul, din oras al trandafirilor a devenit oras al gropilor
Nu, nu este Kabul desi asa ar parea. Este orasul de la Dunare, odata plin de flori, castani si mult verde, acum lasat de izbeliste.
De aproape doi ani, bulevardul Tudor Vladimirescu este in reparatii. Proiectul inceput pe vremea fostei guvernari, bate pasul pe loc, in tot acest timp, lucrandu-se in pas de melc, nu a fost finalizata nici macar un sfert din lucrare. Actuala conducere locala se vede cu ochiul liber ca nu este interesata sa rezolve problemele stringente ale orasului, ci mai degraba sa distruga si sa demoleze tot ce a fost realizat in trecut. Vezi faleza, celebra barca de la intrarea in oras si multe altele.
Pe bulevard se circula pe benzi alternative intre piata si cartierul Mogador, soseaua fiind plina de gropi, denivelari si restrictii de circulatie punand in pericol atat siguranta rutiera cat si masinile calafetenilor ce risca sa se strice din cauza gropilor. In acest ritm de lucru, bucatelele de strada ce vor fi date in folosinta o sa ajunga sa se distruga inainte ca celelalte sa fie finalizate.