Iohannis ne-a lamurit ..iar ! PSD este de vina pentru tot raul Romaniei de la Burebista incoace in timp ce PNL a realizat Unirea si i-a batut pe turci !

0
497

Inca o conferinta de presa . Inca o repetare mecanica de te face sa crezi ca omul are ceva probleme legate de memorare . Probabil nu reuseste sa retina mai mult de o idee . Freud ar gasi niste explicatii probabil foarte rusinoase despre copilaria presedintelui .

Pentru noi , pentru poporul roman , totul este clar . Trebuie sa facem alegeri pe 6 decembrie ca de asta depinde soarte a intregului sistem solar si a inca doua planete pitice capabile sa sustina viata dupa epuizarea resurselor de pe pamant care nu au fost inca descoperite pentru ca NASA este corupta de un pesedist . E clar acum .

Decebal a fost tradat de un pesedist care a mai fugit si cu comoara , tot pesedistii au uneltit si i-au adus pe turci sa ne subjuge in timp ce ei isi luau parandaratul din tribut , cel care i-a taiat capul lui Mihai Viteazul nu era personajul istoric ci un pesedist deghizat al caui carnet de partid a fost descoperit de curand , langa Hitler cand a atacat Polonia se afla tot un pesedist iar Stalin cu siguranta nu ar fi facut epurarile decat la indemnul unui pesedist .

In acelasi timp conducatorul ostilor lui Stefan cel Mare a fost un stramos al lui Bratianu iar consilierul care l-a convins pe Mihai Viteazul sa faca unirea avea vederi liberale .

Astea fiind spuse trebuie sa scapam de PSD iar dupa alegeri toti cei care au votat cu tradatorii astia ar trebui sa aiba portile caselor insemnate pentru ca exista un baiat neamtz caruia incepe sa ii placa periculos de mult sa discrimineze .