Inselaciuni, minciuni si teapa data de “zugravii” si “maistorii” din zona Calafatului!

Inselaciuni, minciuni si teapa data de “zugravii” si “maistorii” din zona Calafatului!
Ca sa nu mai vorbim de pretul exorbitant pe care il cer. Triplu fata de cat ar castiga in strainatate. Si sunt acasa totusi cu familia, nu ca cei care se chiniue prin baracile din Italia, Spania, Anglia sau Germania!
Tot mai multi cititori ai nostri s-au plans redactiei in legatura cu teapa care si-au luat-o de la zugravi, instalatori, electricieni sau zidari. Toti cer “arvuna”, dar cand este vorba de munca, fie amana, fie nu mai vin pur si simplu! Pretul pe care il cer toti acesti “meseriasi” pentru “munca” depusa, depaseste de multe ori cel practicat in strainatate! Nu emit facturi, desi promit ca o fac, totul la negru! Este cazul unei “echipe” de muncitori din Ciupercenii Noi care promite marea cu sarea, cer bani in avans, iar la final te trezesti ca e nevoie de altii care sa refaca ceea ce au facut ei de mantuiala! Cheltuiala dubla, aceleasi materiale cumparate din nou, timp pierdut, deranjul casnic dublu si nervi intinsi la maxim!
Au fost cazuri la Ciupercenii Noi cand “maistorii” au luat “arvuna” si nu s-au mai dus la munca. Beneficiarul lucrarii, intalnindu-se pe strada cu unul dintre ei, i-a sechestrat bicicleta cerandu-si banii inapoi!. “Maistorul” smecher i-a facut plangere penala de furt, asa ca bietul om a platit o suma imensa pentru ca meseriasul sa-si retraga plangerea. Pe langa banii pe care ii pierduse oricum pentru lucrarea neefectuata!
Asa ca ATENTIE FOARTE MARE cui ii dati banii! Sfatul nostru este ca atunci cand cineva va cere bani in avans, sa obtineti niste garantii!
PS: Avem si exemple concrete pe care, la cererea autoritailor le vom pune la dispozitie!