Gheorghe Hagi nu ezită să laude echipa Universității Craiova de fiecare dată când are ocazia. În direct la DigiSport, „Regele” a comparat Craiova cu Brazilia, având în vedere producerea de fotbalişti.

„Pentru mine, Craiova e Brazilia. Regiunea care produce cei mai mulți fotbaliști. Cum produc brazilienii fotbal, joacă și în picioarele goale, au orgoliu, au mândrie. Mi-a plăcut mereu spiritul oltenilor. Cântecul pe care îl au e fabulos. Temperamentul meu e ca al lor. Acum sunt foarte bine organizați, au făcut progres de la an la an, dar le mai lipsește ceva momentan. Au și suporteri, și stadion. Au nevoie de răbdare că vor reuși. Păcat că nu mai sunt alte 3-4 echipe așa în România., a declarat Gheorghe Hagi la DigiSport.

 

Prezent la înmormântarea lui Balaci,  Hagi a spus că îl vede ca un exemplu pe idolul tuturor oltenilor: Noi am crescut cu Balaci, cu Dobrin. Pe Balaci l-am prins în 84 la echipa națională, dar apoi s-a accidentat la genunchi. Era normal să mă duc la el la înmormântare” lupamea.ro