Gheorghe Mungiu - un primar de nădejde

Gheorghe Mungiu - un primar de nădejde

Aflat la al patrulea mandat in fruntea comunitatii din Ciupercenii Noi depre Gheorghe Mungiu se poate spune ca este un primar de nadejde . Fost ofiter de politie acesta nu era creditat cu prea multe sanse in 2008 cand a candidat pentru prima oara insa a castigat cu un scor urias care a crescut la fiecare dintre alegerile care au trecut .

Intelegand ca bugetul local nu este suficient pentru nevoile comunei s-a implicat in permanenta in vederea obtinerii fondurilor guvernamentale si europene . A realizat numeroase proiecte iar altele abia acum in derulare . Nici nu poti realiza un interviu cu el pentru ca telefonul ii suna in permanenta si aproape intotdeauna sunt chestiuni legate de proiectele pe care le-a depus si despre care vorbeste cu pasiune .

A reusit cu diplomatie sa obtina o majoritate confortabila in Consiliul Local si asa a reusit sa i se voteze in permanenta proiectele . In ultimii ani comuna Ciupercenii Noi , o comuna locuita de oameni harnici a reusit sa se dezvolte economic prin initiativa oamenilor de aici care si-au deschis in permanenta noi si noi , mici afaceri . In anii urmatori , toate aceste afaceri vor contribui si ele la bugetul local si vor fi o sursa de dezvoltare pentru comuna .

Cu un primar precum Gheorghe Mungiu sansele de dezvoltare ale comunei Ciupercenii Noi sunt foarte mari pentru ca s-a dovedit a fi un primar de nadejde .