Gheorghe Mungiu – un primar care si-a indeplinit promisiunile !

0
1199

Gheorghe Mungiu , primarul comunei Ciupercenii Noi este un om al faptelor , nu al vorbelor . El este un primar care si-a indeplinit cu siguranta promisiunile . Fata comunei Ciupercenii Noi s-a schimbat de la venirea sa . Lucrari la apa , canalizare , asfaltari , reabilitari , parcuri , investitii in invatamnt sau sanatate sunt doar cateva dintre lucrurile realizate de catre Gogu Mungiu asa cum ii spun consatenii sai .

A realizat lucrari pe fonduri europene , pe fonduri guvernamentale si pe banii bugetului local . A demonstrat cu varf si indesat ca stie sa atraga fonduri avand proiecte de peste 30 milioane de euro finalizate sau in desfasurare .

Ce este mai important este faptul ca lucrurile nu se incheie aici . Gheorghe Mungiu are numeroase proiecte deja aprobate care vor incepe sa se deruleze de la finanul acestui an sau de la inceputul anului viitor . Creditat cu un scor foarte mare in sondaje Gheorghe Mungiu va bifa cu siguranta un nou mandat de primar al comunei Ciupercenii Noi .

In curand vom reveni cu mai multe materiale in care vom prezenta atat ce s-a realizat cat si proiectele care urmeaza sa fie implementate .