Gheorghe Mungiu a realizat proiecte de peste 15 milioane euro de cand este primar la Ciupercenii Noi !

0
3008

Considerat pe buna dreptate unul dintre cei mai buni primari din judetul Dolj , Gheorghe Mungiu are o panoplie impresionanta de realizari pe care evita in permanenta sa si le sume spunand ” lumea stie ce am facut ” .

Proiecte din bugetul propriu ,  de la Consiliul Judetean , Ministerul Dezvoltarii sau nerambursabile prin proiecte europene , Gheorghe Mungiu a reusit sa schimbe fata comunei Ciupercenii Noi in perioada de cand este primar .

Proiectele sunt diverse si acopera mai toate domeniile de activitate in care administratia locala are implicare directa sau tangentiala . Investitii in reteaua de apa , canalizare , invatamant , sanatate , infrastructura sunt doar o parte dintre cele pe care le vom prezenta in curand . De asemenea a fost obtinuta finantarea si pentru alte proiecte care vor fi realizate in curand si pe care le vom prezenta in paginile Ziarului de Calafat . Nu doream sa intram in aceste subiecte dar vazand cat de mult interes exista din partea unor persoane din Ciupercenii Noi in privinta Ziarului de Calafat ne-am gandit ca este interesant sa dezbatem pe larg situatia din acea comuna .