Fetiţă abandonată la groapa de gunoi de propriul tată, în ziua Crăciun. Anastasia s-a hrănit timp de cinci zile cu mâncare adunată dintre gunoaie

0
2740

Anastasia are cinci ani și, la vârsta ei, a fost abandonată de tată la groapa de gunoi, chiar în ziua de Crăciun. Copila a fost găsită de agenții sociali după o săptămână, timp în care s-a hrănit cu mâncare adunată dintre gunoaie.

Fetița, care a fost abandonată la naștere, a crescut într-o orfelinat din Odesa, Ucraina, iar în urmă cu șase luni, respectiv în iunie 2019, a fost luată înapoi de tatăl ei. Bărbatul a mințit autoritățile că are un loc de muncă și unde să stea și astfel a obținut custodia micuței Anastasia.

De Crăciun, însă, bărbatul și-a abandonat fiica într-o groapă de gunoi a orașului, acolo unde cea mică a locuit într-un cort improvizat timp de o săptămână, când a fost găsită de agenții sociali, scrie Daily Mail.

Anastasia a dormit în cort și a mâncat ce a găsit printre gunoaie.

„Este incredibil cât de mulți oameni au trecut pe lângă ea și nu i-au dat atenție. Nimeni nu a sunat la Poliție să anunțe că fetița este de zile întregi în groapa de gunoi”, a declarat Nata Samokhina, angajata de la Protecția Copilului care a găsit-o pe fetiță la groapa de gunoi.

Polițiștii au deschis o anchetă și îl caută acum pe tatăl fetiței pentru a-l pune sub acuzare.