FELICITARI ! O majoritatea ampla a consiliului local a remediat bugetul facut prost de primar !

0
2328

Azi in Consiliul Local , s-a produs un eveniment unic care ne da speranta ca nu totul este pierdut pentru orasul nostru . O majoritate ampla de 14 consilieri din PSD , PNL si PMP au facut mai multe amendamente la un buget creat profund gresit de catre conducerea primariei ! Consilierii locali au luat astfel bani de la cheltuieli administrative si reparatii si i-au mutat la investiii in special la sanatate si invatamant . Tot consilierii locali au mai alocat bani si pentru rezolvarea situatiei cainilor comunitari , problema pe care actualul primar n-o prinsese in buget . Surpriza mare a fost ca inclusiv toti consilierii PNL au votat aceste amndamente impotriva propunerii primarului , intelegand ca aceasta este profund gresita .

Motivatia primarului ca nu mai poate asfalta nu sta in picioare pentru ca banii au fost relocati de la reparatii pentru ca toti consilierii au inteles ca reparatiile inseamna doar peticeli si lucrari de proasta calitate care se strica in 2-3 ani de la executarea lor . Daca vrei investii in infrastructura durabile singurele sunt din fonduri europene sau proiecte guvernamentale pentru ca nici macar bugetul de investii al orasului pe 4 ani nu este de ajuns pentru a realiza o investite de genul bulevardului Tudor Vladimiresc sau H.C.C.

Organigrama a fost un nou esec pentru ca nu poti veni cu modificari salariale si transformarea unor birouri in servicii doar pentru a da functii unor persoane in conditiile in care tu ai continuat sa faci angajari . Ni s-a spus atunci ca s-au angajat muncitori insa pana acum nimeni nu a vazut majoritatea acestor muncitori pe strazi ci mai degraba in birouri . De fapt nimeni nu a votat impotriva propunerilor consiliului fiind 14 voturi pentru , doi consilieri care nu si-au exprimat votul si o abtinere .

Ce poti sa mai spui la finalul unei sedinte in care de fapt majoritatea covarsitoare a consilierilor PNL au votat de fapt impotriva primarului .