Extraordinar ! Primul magazin online din Calafat ! Are numai produse naturale si traditional romanesti !

0
2220

Azi a fost deschis primul magazin online din Calafat . Il puteti gasi la adresa fermahranasanatoasa.ro si este un concept lansat in urma cu un an .

Este un magazin care vinde numai produse naturale 100% produse intr-o ferma de familie . Intr-o era in care mancarea cumparata din supermarketuri devine principala sursa de imbolnaviri si genereaza probleme majore de sanatate tot mai multi oameni din intreaga lume se reantorc catre hrana traditionala , catre hrana sanatoasa pe care o mancau stramosii nostri . Toate produsele din acest magazin provin din fructe si legume din gradina care nu au fost niciodata stropite si pentru care s-au folosit numai ingrasaminte animale .

Produsele din carne provin numai de la animale crescute in gospodariile si ferma proprie hranite de asemenea fara stimulatori . Produsele din miere sunt de asemenea 100% naturale iar experienta de peste 30 de ani in domeniul apiculturii ne-au permis sa cream produse care va vor intari sanatatea si sistemul imunitar atat pentru copii cat si pentru adulti .

Cu fiecare zi vom adauga produse noi . De asemenea asteptam alaturi de noi si alti producatori locali care doresc sa vanda prin magazinul nostru indiferent ca au produse alimetare sau artizanat . Pentru cei care locuiesc in zona Calafat pentru comenzile de peste 75 de lei nu se vor plati taxe de transport . Este destul sa sunati la numarul de telefon afisat si veti primi produsele acasa chiar de la producatori .

In curand vom reveni cu mai multe informatii .