Exclusiv ! Sondaj Calafat ! Draghici trece pe primul loc ! PSD castiga majoritatea in Consiliul Local !

0
974

Intr-un sondaj realizat in perioada 17-18 septembrie la Calafat pe un esantion de 475 de subiecti , rezultatele arata cateva schimbari importante . Sondajul are o marja de eroare de 2,8% .

Radu Draghici rastoarna ierarhia trecand pe primul loc confirmand cresterea constanta din ultima luna in timp ce PSD va castiga majoritatea in Consiliul Local . Lucian Ciobanu se afla in continuare sub bariera de 10 % iar in cazul unui primar in functie de obicei la alegeri scorul este mai mic decat in sondaje unde oamenii tind sa crediteze primarul din diverse motive . De asemenea PMP obine la limita un consilier conform sondajului insa avand in vedere ca nu dispun de organizarea PSD si PNL probabil ca nu vor atinge pragul electoral . 

Pentru Consiliul Judetean scorul PSD este chiar mai mare fiind de asteptat sa ajunga la 60% pana la alegeri . Tinand cont de faptul ca organizatia PSD are o organizare superioara este de asteptat ca Radu Draghici sa castige alegerile locale la o diferenta de 6-7% iar PSD sa obtina o majoritate confortabila in Consiliul Local !