Evenimentele organizate de GAL si PLIMM Calafat au avut un succes urias

Evenimentele organizate de GAL si PLIMM Calafat au avut un succes urias

Evenimentele organizate de GAL si PLIMM Calafat au avut un succes urias realizand pentru Calafat o promovare comparabila poate doar cu Tabara Internationala de Muzica Folk si Poezie .

Posturi TV si radio si zeci de publicatii au prezentat evenimentele de la Calafat . Calafatul a fost pe ''sticla'' pe la mai toate jurnalele de stiri la ore de maxima audienta . Reconstituirea Razboiului de Independenta si GALFEST-ul au reusit sa imbine spectacolul grandois cu pastrarea si promovarea traditiilor , ambele evenimente ingemanandu-se perfect si reusind sa se promoveze unul pe altul .

Trebuie mentionate si o parte dintre primariile din localitatile invecinate care au prezentat produse si mancaruri traditionale . Din pacate nu am vazut si un stand al Calafatului . De apreciat si primarii din satele invecinate care au preferat sa stea alaturi de standurile si formatiile lor de muzica si dansuri populare decat sa urce pe scena .

Evenimentul a mai fost sustinut si de catre Consiliul Judetean Dolj si Consiliul Local Calafat la propunerea PSD . Cosmin Vasile , presedintele Consiliului Judetean Dolj a fost prezent la eveniment .

La final ramanem cu un eveniment care a dus numele orasului nostru pe buzele a milioane de romani care au putea vedea , auzi sau citi despre manifestarile de la Calafat la TV , radio sau presa online .