Acasă Sport Echipa din Poiana Mare nu se prezinta la meci pentru ca sunt...

Echipa din Poiana Mare nu se prezinta la meci pentru ca sunt plecati la nunta :))

0
3134

Să mai și râdem. Iată cum sună o postare din fotbalul mic, mereu plin de surprize. O echipă din Liga 4 Dolj tocmai a anunțat că nu se prezintă la meci și că își asumă eșecul la „masa verde”.

„NIMENI NU NE ÎNȚELEGE” 😀

Anunțul a fost făcut într-o postare pe contul de facebook al echipei, în care oficialii grupării oltene se plâng că n-au găsit înțelegere pentru amânarea jocului respectiv, în preajma unui eveniment de neratat:

„Astăzi este o zi importantă pentru colegul și prietenul nostru Deliu Ionuț și aleasa inimii Diana, aceștia au ales sa semneze contractul vieții și să se căsătorească! Casă de piatră!

Din acest motiv echipa noastră nu poate sa ajungă la meciul de la Carcea deoarece toți jucatori sunt alături de colegul nostru. Am cerut să jucam acest meci în orice altă zi, dar nu azi. Am fost refuzați și am refuzat și noi să jucăm azi dacă nimeni nu ne înțelege. CS Carcea – Poiana Mare 3-0”.

Poiana Mare a început noul sezon din Liga 4 Dolj cu un egal în prima etapă cu Tractorul Cetate II, scor 1-1. De partea cealaltă, CS Carcea a câștigat cu 5-1 în fața celor de la Recolta Ostroveni. Iar astăzi va bifa astfel încă o victorie. www.gsp.ro