Drumul Craiova Cetate se apropie de finalizare

Drumul Craiova Cetate se apropie de finalizare
❗S-au reluat lucrările pe drumurile județene, iar constructorii profită de vremea bună pentru a continua activitățile sistate în luna decembrie a anului trecut. Astăzi, am fost pe șantierul drumului județean 552 Craiova-Cetate, pe primul tronson, de la podul peste Jiu și până la ieșirea din pădurea Bucovăț.
????Muncitorii lucrează deja la al doilea tronson al podului, iar de la începutul săptămânii viitoare va fi necesară restricționarea traficului pentru ca operațiunile să se desfășoare în condiții de siguranță.
❗Astfel, se va interzice traficul pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone, iar pentru restul autoturismelor traficul se va desfășura alternativ, pe o singură bandă de mers, cu semafor.
????Pe porțiunea de drum cuprinsă între pod și pădurea Bucovăț, se lucrează în mai multe puncte la rigolele betonate, la șanțuri, dar și la structura zonei carosabile. Ulterior, se va trece la montarea parapeților de siguranță.
????Le-am solicitat reprezentanților constructorului să accelereze ritmul de lucru pentru a finaliza toate lucrările incluse în proiect, inclusiv turnarea stratului de asfalt de uzură, până la începutul verii.- scrie pe facebook , Cosmin Vasile , presedintele Consiliului Judetean Dolj .