Doljul castiga un nou politician de calibru – Cosmin Vasile

0
1036

Daca de pe vremea tripletei BVB , dreapta nu a mai reusit sa aiba un politician de calibru odata cu retragerea misterioasa dar se pare extrem de sanatoasa a lui Radu Berceanu pe partea stanga lucrurile au stat cu totul altfel .

Olguta Vasilescu si Claudiu Manda sunt deja politicieni cu o reprezentare fara dubii la nivel national iar rezultatele de la ultimele alegeri nu vor face decat sa le consolideze aceasta pozitie . La nivel judetean , Ion Prioteasa cu talentul sau de mediator isi crease o aura si o anvergura teribila . Genul acela de om pe care il pui pe rana , Ion Prioteasa parea a depasi cu siguranta in functie chiar si durata legala de existenta a judetului Dolj .

Cu toate acestea PSD Dolj a avut curaj si a decis sa mearga pentru presedentia Consiliului Judetean Dolj pe mana lui Cosmin Vasile . Au decis asta intr-un moment complicat in care partidul se afla in opozitie si departe de a se afla in sondaje aproape de cele mai bune scoruri din istoria sa . Lipsa de cadre a dreptei s-a vazut din nou , candidatul PNL parea scapat de la un concert folk de prin anii ’70 in timp ce al USR ziceai ca e un actor dintr-o productie din Republica Moldova  a unui film cu muschetari . Ceea ce conta insa cel mai mult rea cv-ul iar la acel capitol Cosmin Vasile era fara discutie persoana cu cea mai mare experienta administrativa ceea ce era cu siguranta cel mai important aspect .

Lucrurile s-au decis asa cum era de asteptat , Cosmin Vasile obtinand chiar un scor mai mare decat partidul . Consiliul Judetean are un nou presedinte iar Doljul a castigat un nou politician de calibru si speram un foarte bun administrator .