Din pacate nu suntem in stare sa terminam nici proiectele din mandatul trecut !

Din pacate nu suntem in stare sa terminam nici proiectele din mandatul trecut !

Peste 3,5 milioane de euro este proiectul de la spital pe care se pare ca actuala conducere a primariei nu va reusi sa il termine . Vom vedea la momentul oportun cine va raspunde pentru acest esec . Proiectul a fost castigat in mandatul trecut iar actualii administratori ai orasului au reusit sa il piarda .

Nu este insa singura problema de acest gen . Proiectul bulevardului obtinut pe PNDL a intarziat mai mult de doi ani iar cel de pe strada Jiului pare blocat in acest moment . In acelasi timp gradinita de pe strada Nicolae Balcescu finalizata tot in mandatul trecut nu a fost pusa inca in functiune , La fel si blocul ANL unde lucrarile par sa fie inghetate in timp . Daca actuala conducere a primariei nu are nici un merit la obtinerea lor , in schimb se pare ca au merite deosebite la intarzierea finalizarii lor . Pur si simplu este greu de inteles cum nu reusesc sa urmareasca un grafic de desfasurare a lucrarilor .

Despre proiecte noi relevante , depuse pe fonduri europene , nici nu poate sa mai fie vorba , atat timp cat primaria pare axata doar pe lucrari de imagine si pe depunerea de proiecte pentru construirea de noi stadioane sau sali de sport .

Nu exista viziune , nu exista munca in echipa ci doar fasaieli despre care ei au impresia ca le aduce imagine si implicit voturi . Nu au inteles nici macar cum functioneaza lucrarile care aduc imagine si doar cheltuie banii in mod iresponsabil evitand intentionat sau doar din prostie de lucrurile cu adevarat importante pentru Calafat cum ar fi proiectele obtinute de altii , unde ei ar trebui doar sa urmareasca desfasurarea lucrarilor .