DEZASTRU ! Marele proiect de la spitalul Calafat este la un pas de a fi pierdut

DEZASTRU ! Marele proiect de la spitalul Calafat este la un pas de a fi pierdut

Informatii certe din zona proiectantilor ne indica faptul ca marele proiect pe fonduri europene care ar fi trebuit sa modernizeze spitalul Calafat nu va putea fi finzalizat in termen . 

 Proiectul a fost realizat si aprobat in mandatul trecut . Actualul primar a incercat sa determine consilierii locali sa stopeze proiectul cu ocazia unor intalniri la primarie insa a fost refuzat pe buna dreptate de catre acestia . Primarul chiar a sugerat sa se renunte la proiect si in schimb sa fie obtinut un credit pentru modernizarea spitalului . Bineinteles si de data aceasta , pe buna dreptate , consilierii au refuzat preferand sa realizeze proiectul pe bani europeni decat sa indatoreze spitalul . 

Daca informatiile noastre sunt corecte iar acest proiect , obtinut in mandatul trecut , este ratat  , actualei conduceri a orasului nu ii va ramane decat sa demisioneze inainte de alegeri . Nu este posibil ca un proiect realizat si obtinut de cei din mandatul trecut sa fie ratat din cauza incompetentei sau a dezinteresului celor care ne conduc in acest moment . Mai ales ca nu trebuiau decat sa fie respectate niste termene .