Acasă Sport CS Universitatea a anunțat OFICIAL despărțirea de Victor Pițurcă

CS Universitatea a anunțat OFICIAL despărțirea de Victor Pițurcă

0
1331

Victor Pițurcă (63 de ani) nu mai este de astăzi antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova. 

CS Universitatea Craiova a făcut oficial anunțul despărțirii de antrenorul Victor Pițurcă. 

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal au hotărât de comun acord rezilierea contractului la cererea domnului Victor Pițurcă. Această cerere a fost fundamentată de domnia sa prin prisma faptului că dorința de a câștiga campionatul nu a fost susținută de către club. Îi dorim mult succes!”, se arată în comunicatul emis de olteni.

Cea mai la îndemână soluție pentru olteni este venirea lui Eugen Neagoe alături de Corneliu Papură. Duminică echipa se reunește, iar marți urmează să plece în cantonamentul din Antalya.

Gazeta Sporturilor anunțase iminenta despărțire încă de pe 27 decembrie 2019.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Vineri, lucrurile păreau liniștite la Craiova. Oltenii erau la un pas să semneze cu Dan Nistor, iar Victor Pițurcă părea că primește transferurile dorite. Azi, totul s-a schimbat radical! Mijlocașul nu vrea să vină la Craiova, iar tehnicianul vrea să plece!

Victor Pițurcă are o ofertă din străinătate și vrea să renunțe la contractul cu oltenii! Piți are două oferte, fiind dorit de naționala Omanului și de Pyramids FC, locul 6 din Egipt. În plus, Pițurcă a fost nemulțumit de faptul că s-ar fi discutat despre transferul lui Nistor și se ajunsese la un acord pentru transfer, dar fără ca el să fi fost consultat.

Craiova se reunește duminică, iar antrenorul urmează să aibă o discuție cu finanțatorul Mihai Rotaru, care vine de urgență din Dubai, acolo unde și-a petrecut Revelionul

Pițurcă a fost prezentat la Craiova pe 3 septembrie, iar în prezent echipa este pe locul 4, cu 37 de puncte, cu 7 mai puțin decât liderul CFR Cluj.

„Sincer, sunt surprins! Știu că mâine e reunirea, iar luni vor merge să vorbim despre strategia clubului. Eu știam că Pițurcă va continua, dar mai știi ce se poate întâmpla? Nici nu vrea să mă gândesc la altceva până nu sunt toate datele exacte puse pe masă”
Sorin Cârțu

A PIERDUT VESTIARUL?

Surse GSP din cadrul clubului susțin că situația este una tensionată și la nivelul lotului. Mai mulți jucători sunt nemulțumiți de fostul selecționer și de metodele lui de antrenament.

COSMIN CONTRA O POSIBILĂ VARIANTĂ

Mihai Rotaru are deja un prim nume pe lista de posibili înlocuitori: Cosmin Contra. Fostul selecționer este liber de contract, iar Rotaru are o relație foarte bună cu acesta. Antrenorul de 44 de ani a promovat mai mulți jucători de la Craiova la echipa națională și a fost văzut de mai multe ori la meciurile oltenilor.