Consiliul Local a votat ! Salariile mari din primarie scad iar cele mici cresc !

0
1533

Odiseea inceputa in urma cu doua luni in privinta coeficientilor salariali si a bugetului s-a incheiat azi . Cu o majoritate larga , consilierii locali au decis modificarea coeficientilor salariali astfel ca salariile mari vor scadea semnificativ iar cele mici vor creste sensibil .

La final este greu de inteles de ce administratia s-a incapatanat sa se opuna dorintei consiliului local mai ales ca deznodamantul era previzibil iar suportul popular era clar . Un meci inutil cu pierderi politice si electorale incalculabile din partea administratiei  avand in vedere faptul ca majoritatea imensa a calafetenilor sustineau scaderea salariilor mari din primarie . Un subiect care trebuia inchis repede avand in vedere sensibilitatea sa , a fost rostogolit inutil si inconstient pana la deznodamantul din seara asta in care primaria a capitulat in fata consiliului local iar pierderile colaterale de natura administrativa , politica si electorala dea lungul acestor doua luni au fost de o magnitudine epica .

Diletantism si amatorism de proportii biblice si o strategie care nu este gandita in argumente ci in cote au adus lucrurile in stadiul in care sunt acum . O victorie drastica a consiliului dar si o mentiune pentru consilierii PSD care au pus interesele comunitatii si chiar ale partidului pe care il reprezenta mai presus de interesele anumitor persoane care au dorit sa foloseasca  social democratii ca scut doar pentru rezolvarea unor interese personale si nelegitime .