Cine sunt consilierii primarului – un pensionar din politie si o persoana fara nici o calificare sau experianta adecvata !Sa ii vedem la treaba !

0
2519

Am ajuns si la momentul consilierilor primarului . S-au aflat cine sunt . Nu este nici o surpriza , numele fiind vehiculate inca din campania electorala . Ambii sunt membri PNL si apropiati ai primarului ceea ce nu este rau cel putin in aceste functii fiecare primar venind cu echipa sa . Cei doi sunt – Cristian Caprarescu , pensionar din cadrul politiei , fost comisar , in backgroundul sau neaparand expertiza in domeniul administratiei publice , politica , comunicare ca de expertiza juridica nu prea ai nevoie la primarie unde ai un secretar , trei juristi si inca vreo 50 de angajati cu studii juridice . Marian Jianu este probabil cel de-al doilea iar ce se stie despre el este faptul ca nu are studii superioare si de asemenea nici o experienta in domenii apropiate de cele necesare unei asemenea functii . Despre domnul Jianu se mai stie ca a lucrat in strainatate .

Bineinteles ca aceste persoane sunt alegerea primarului care probabil si-a analizat foarte bine necesitatile si modul in care cele doua persoane il pot ajuta . Cei doi se pot dovedi de un real ajutor , noi doar am prezentat situatia lor in acest moment . Ramane de vazut ce arie de responsabilitati vor avea fiecare . Vom continua sa analizam situatia administratiei locale cu exactitate si precizie urmand sa gasim atat lucrurile pozitive cat si cele negative in mandatul care urmeaza .