Chin si jale mare ! Adversarii nu au reusit sa gaseasca nici o ilegalitate comisa de Cotea in primarie ! Zero este disperat sa nu ajunga Cotea primar !

0
1608

Suparare mare atat in tabara adversarilor cat si in cea a primarului zero care par sa convietuiasca politic in incercarea disperata de discredidare a lui Mihai Cotea care devine preferinta tot mai multor calafeteni .

Nu mai departe de aseara primarul zero s-a scrmut sa reincalzeasca o supa pe care a mai servit-o calafetenilor . A amintit din nou despre dosarele pe care le-a facut unor angajati si pe care le anunta cu surle si trambite inca de acum 3 ani . Ce s-a intamplat cu acestea ? Nimic ! De ce ? Pentru ca totul a fost doar dorinta primarului de a scapa de persoanele incomode ! Daca ar fi fost real ceva din ce balmajeste zero in postarile sale probabil ca am fi vazut pana acum niste actiuni ale organelor statului la care primarul zero a depus acele documente . De ce daca cei despre care spune el ca au fost hoti nu au patit nimic dar el este chemat des la DNA ?

Intrebarea este insa urmatoarea . Daca a oprit cu adevarat hotia dupa plecarea celor in cauza , lucrurile ar fi trebuit sa mearga mai bine pentru primarie . De ce insa au mers din ce in ce mai rau iar banii bugetului lui Zero au fost tot mai putini ? De fapt dupa plecarea celor acuzati de primarul zero lucrurile au mers din rau in mai rau pentru el si ciurda de pupincuristi incompetenti care il inconjoara .

Ca intotdeauna insa primarul zero cauta vinovati pentru propria sa incompetenta . Nu intelege de ce l-a schimbat PSD . Pai nu l-a pus PSD sa fie cel mai prost primar din istoria orasului , nu l-a pus sa stea la pacanele , sa bea toata ziua la primarie , sa se certe cu toata lumea , sa isi incalce in permanenta acordurile politice , sa faca tot felul de tampenii ( gen terenuri pe plaja ), sa blocheze bugetul cu cheltuieli de personal si sa faca mii de alte gogomanii pe care probabil nu le poate contabiliza nimeni . Ajuns la mai putin de 2% in sondaje , Lucian Ciobanu nu intelege faptul ca totul i se datoreaza doar lui . Probabil ca ii este rusine ca este unul dintre putinii primari in functie care nu mai este pus candidat de catre partidul sau dar ar fi trebuit sa ii fie rusine de comportamentul sau dea lungul acestor ani !

PS : O avevarata placere sa vezi cum diverse postari ale primarului Zero sunt apreciate sau distribuite de catre diversi postaci liberali care pana mai ieri spuneau despre el ca este raul absolut pogorat pe pamant 🙂

PS . Chapter 2 : Acum probabil nu va mai crede nimeni minciunile lui Zero conform carora acesta ar mai fi candidatul PSD .