Caracter adevarat ! Nici n-a fost validat primar iar Oprescu uita cine l-a ajutat !

0
3999

Luat din lada de deseuri de la ProRomania si adus la PNL de catre Claudiu Buzatu , Viorel Oprescu ales primar la Poiana Mare pare sa aleaga sa il tradeze pe cel care l-a ajutat esential .

In urma cu cateva luni , Claudiu Buzatu , considerat de catre multi viitorul primar al comunei Poiana Mare , dadea o lovitura politica de amplitudine renuntand la candidatura din partea PNL si aducand in partid pe Viorel Oprescu pe care l-a si sustinut pentru functia de primar . Desi nu foarte bine cotat in sondaje , Oprescu a castigat alegerile bazandu-se pe sustinerea totala a lui Claudiu Buzatu si a organizatiei locale construita de acesta . Buzatu a reusit performanta de a-si transfera practic aproape toti votantii catre Oprescu care fusese adus la PNL doar cu o mana de oameni . Profitand si de faptul ca primarul in functie , Nicu Vintila nu a mai candidat , Viorel Oprescu a repurtat o victorie detasata , castigand fara ca sa aiba verun merit deosebit . Toate bune si frumoase dar Viorel al nostru se pare ca are caracterul despre care vorbeau gurile rele prin sat . Asta deoarece se aude tot mai clar ca incurajat si sustinut de niste oameni de afaceri cu ceva intrare in cercurile de la Craiova , Oprescu incearca mazilirea lui Claudiu Buzatu , omul care nu numai ca l-a adus in PNL dar l-a facut practic primar .

Tradari am mai vazut in politica dar viteza cu care se desfasoara aceasta pare sa le intreaca pe toate . vom reveni cu mai multe detalii despre cine se afla in spatele acestei obscenitati si ce interese au .