BOMBA ! FRF punea piedici Dunarii Calafat in ziua in care eram umiliti de Muntenegru !

BOMBA ! FRF punea piedici Dunarii Calafat in ziua in care eram umiliti de Muntenegru !

Impostorul din fruntea Federatiei Romane de Fotbal , inconjurat de gasca sa de trapadusi , dovedeste in fiecare zi ca nu ii intereseaza soarta fotbalului romanesc ci doar jocuri de culise obscure menite sa ii asigure propasirea vesnica in funtia extrem de bine platita pe care o detine .

Astfel chiar in seara umilintei nationale , cand eram zdrobiti pe teren propriu de Muntenegru , posesorii ilegali de creier din cadrul federatiei trimiteau un mail catre AJF Dolj prin care anuntau clubul Dunarea Calafat ca nu il pot folsi pe Doban Gabriel Razvan , unul dintre cei mai buni fotbalisti ai clubului de pe malul Dunarii . Motivul ar fi fost faptul ca transferul acestuia din Austria , in anul 2019 , nu ar fi fost realizat corect . Jucatorul la momentul respectiv nici macar nu fusese transferat la Dunarea Calafat si din acel moment mai evoluase in doua meciuri de baraj cu Simian si Cetate insa atunci cârdul de inutili care evoluează pe culoarele federatiei nu au sesizat nici o ilegalitate .

In lumea fotbalului se vorbeste despre faptul ca echipa din Rucăr , contracandidata Dunării Calafat , ar avea in conducere persoane apropiate de clubul Dinamo Bucuresti care au mare influenta in fotbalul romanesc .

intrebarea este de ce timp de trei ani nimeni nu a sesizat nimic si cum a putut acest jucator sa dispute doua meciuri de baraj daca intradevar transferul a fost realizat ilegal , ceea ce inca ridica semne de intrebare . Cum tocmai acum penibilitatea nationala pe numele ei FRF condusa de probabil cel mai detestat personaj din istoria fotbalului romanesc , pe numele sau Burleanu Razvan , a reusit sa descopere acest lucru . 

Va inchipuiti ca in ziua in care Romania era calcata in picioare de 10% din fosta Iugoslavie , angajatii FRF se ocupau cu descoperirea dupa 3 ani a faptului ca un jucator de la Dunarea Calafat ar fi fost transferat ilegal de catre alta echipa . Iar daca ar fi asa , atunci de ce este pedepsit clubul Dunarea Calafat care nu are nici o vina ?

Si cand ne gandim ca Gica Popescu , unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria Romaniei , a trebuit sa faca puscarie pentru ca individul asta , care probabil isi scranteste piciorul numai la gandul ca ar trebui sa loveasca o minge de fotbal , sa ajunga presedintele FRF .

Echipa din Rucar are buget mai mare , conditii mai bune de pregatire , lot mai valoros , asa ca nu aveau nevoie de aceste subterfugii . Dar in loc sa lase meciul sa se joace cinstit  , niste combinatori din fruntea fotbalului romanesc au ales sa fure munca acestor copii si sa isi bata joc de sperantele unui oras .

Dunarea Calafat este echipa comunitatii , este echipa orasului . Nu avem patroni , nu avem prieteni in federatie , nu avem combinatori , cand va bateti joc de aceasta echipa va bateti joc de intregul oras care an de an o sustine dintr-un buget si asa sarac .

Sa va fie rusine !