Bătăuș din Băilești, reținut

0
3773

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Băilești, a fost reținut de către polițiști, joi, fiind acuzat de către un bărbat din localitatea Afumați că l-a bătut.

Potrivit IPJ Dolj, joi, la sediul Poliţiei Municipiului Băilești s-a prezentat un bărbat de 40 de ani, din Afumați, care a sesizat faptul că în cursul nopții de 20/21 noiembrie, în timp ce se afla în zona intrării în municipiul Băileşti, în urma unui conflict spontan, a fost agresat de către două persoane.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat doi tineri de 19 şi 23 de ani, din Băileşti, care, băuți fiind, l-ar fi agresat pe cel care a depus plângere.

„Având în vedere probatoriul administrat în cauză, tânărul de 19 ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dolj. https://www.craiovaforum.ro