Barbati adevarati ! Liberalii si useristii nu au curaj sa o lase pe Olguta sa isi preia mandatul !

0
649

Deși a trecut o lună și jumătate de la alegerile locale, noul primar ales al municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, nu a depus încă jurămîntul și, implicit, nu-și poate începe mandatul!

Astăzi, însă, s-a încheiat procedura de validare a consilierilor supleanți, așa încît primarul în funcție, Mihai Genoiu, a convocat pentru vineri, 13 noiembrie, ora 10:00 ședința în care Olguța Vasilescu și consilierii supleanți ar trebui să depună jurămîntul, încheindu-se astfel întreg procesul electoral. Ordinea de zi anunțată de Mihai Genoiu este una firească și ar cuprinde mai întîi depunerea jurămîntului de către primarul ales, Olguța Vasilescu, și apoi alegerea celor doi viceprimari.

Numai că, din rațiuni electorale ce vizează alegerile parlamentare, consilierii PNL și USR+PLUS au pus la cale o strategie prin care să amîne depunerea jurămîntului de către Olguța Vasilescu, astfel încît pe toată perioada campaniei electorale Primăria Craiovei să fie condusă de Marian Vasile, deja anunțat ca viceprimar PNL!