Anghelof Aurelian Relu – un primar dorit de cetățenii din Desa

0
812

Ne aflăm la mijlocul perioadei de campanie electorală iar privirile oamenilor se îndreaptă tot mai mult către un om care știe să-i asculte, să le înțeleagă nemulțumirile și care, cu siguranță, va încerca să le rezolve problemele. Acest om se numește Anghelof Aurelian Relu, candidatul care are parte de tot mai multă susținere din partea oamenilor, deoarece este sincer cu electoratul, nu face promisiuni pe care nu le poate onora în schimbul voturilor.

Este un om vertical, care nu se abate de la anumite principii morale, acest lucru reflectând-se din activitatea desfășurată de acesta până acum, ca șef de instituție.

Știe să lucreze cu oamenii, tratându-i în mod egal, indiferent de funcția pe care aceștia o dețin sau de apartenența politică.

Tot mai mulți cetățeni așteaptă schimbarea, odată cu instalarea domnului Anghelof în funcția de primar al comunei Desa.

Oamenii doresc în primul rând schimbarea modului de funcționare al Primăriei, deoarece anumiți funcționari tratează oamenii preferențial, după anumite criterii stabilite de ei. Oamenii doresc ca Primăria să devină eficientă, să nu mai fie nevoiți să aștepte nu știu câte zile pentru a obține un document care se poate elibera în 5 minute.

Oamenii doresc să fie ascultați ori de câte ori merg în Primăria Desa, să participe în mod activ la viață politică locală, să fie consultați și să le fie respectată părerea.

Orice investiție care se face într o localitate ar trebui să țină seama de prioritățile oamenilor, de nevoile acestora, nu ar trebui făcută doar pentru a mai bifa un proiect, care de cele mai multe ori nu e prea folositor.

Cetățenii comunei Desa vor să aibă posibilitatea de a urmări în direct ședințele Consiliului Local, deoarece deciziile adoptate în urma acestor ședințe fie ajung la oameni prea târziu, fie sunt dezinformați intenționat de adversarii politici și oamenii ajung să fie derutați, nu știu ce să mai creadă. Nu toți au posibilitatea de a participa fizic la aceste ședințe, dar mulți dintre ei ar dori să știe ce se discută acolo, să audă cum oamenii pe care i-au votat îi reprezintă, cine se opune unui proiect benefic pentru Desa, cine este pentru, etc.

Asta doresc cetățenii, iar cel care poate face ca acest lucru să devină posibil este Anghelof Aurelian Relu.