Anghelof Aurelian Relu. Program electoral

0
868

Trăim împreună într o comunitate la care ținem cu toții dar care a evoluat prea puțin în ultimii ani. Izolarea economică, lipsa investitorilor și o administrare ineficientă a comunei ne plasează într o zonă uitată și prăfuită a timpului nostru. Avem nevoie să înlocuim această etichetă, de comună prăfuită, cu eticheta unei comune aflate într o permanentă dezvoltare, care să se alinieze la standardele cele mai înalte.

Locuitorii comunei Desa merită din plin să beneficieze de o localitate aflată într o continuă dezvoltare, deoarece sunt oameni muncitori și de o înaltă calitate umană, care au dus numele localității în toate colțurile țării, prin produsele pe care le cultivă și comercializează.

Proiectele de dezvoltare la care mă angajez vizează dezvoltarea durabilă a comunei Desa, într o proiecție asumată pe termen lung. Aceste proiecte sunt:

1. Finalizarea rețelei de canalizare

2. Asfaltarea drumurilor comunale

3. Accesarea fondurilor europene pentru înființarea unei fabrici de conserve la nivelul localității Desa

4. Înființarea unei societăți aflată în subordinea consiliului local, care să producă pavaje, borduri și alte componente prefabricate utilizate la amenajarea localității.

5. Dotarea localității cu un sistem complex de supraveghere, care să permită monitorizarea tuturor străzilor comunale și a căilor de acces în localitate.

6. Acces gratuit la internet wireless în centrul localității.

7. Modernizarea Pieței comunale

8. Accesarea fondurilor europene pentru modernizarea drumului care face legătura cu Balta Lată, rezervație naturală protejată, inclusă în situl Natura 2000.

9. Realizarea de alei pietonale pe raza întregii localități.

10. Înființarea unui Centru Medical de Permanență, pentru asigurarea asistenței medicale primare în regim de gardă.

Toate acestea se pot realiza printr o bună gospodărire, prin buna gestionare a banului public, printr o transparență totală în utilizarea banilor publici și prin accesarea unor programe cu finanțare europeană.

Prin acest program electoral doresc să dau un plus de culoare și viață localității noastre, de aceea voi investi cu dragă inimă în această bucurie, punând suflet și încredere.

Am alături de mine o echipă dinamică și competitivă, care dorește să contribuie la dezvoltarea localității.

Totodată, vreau să creez un climat plăcut între cetățeni și Primăria Desa, bazat pe respect, pe comunicare eficientă și prin transparență.

Cu respect, Anghelof Aurelian Relu