ANALIZA ALEGERI 2020 – Gabriel Badoiu va castiga un nou mandat la Desa

0
2485

Continuam analiza alegerilor locale cu o noua analiza si previziune . Comuna Desa a fost terenul unor batalii electorale de rasunet . Prietenii s-au certat intre ei , rudele au candidat unii impotriva altora , neamuri de sange au deschis dusmanii care nu s-au inchis nici azi .

In acest context in 2016 a parut o surpriza de proportii faptul ca Gabriel Badoiu din partea PNL a castigat chiar si la o diferenta de 40 de voturi . Lucrurile nu au mers foarte bine in prima parte a mandatului si parea ca acesta va fi singurul mandat bifat de primarul liberal . Totul a luat o turnura neasteptata cand promisiunile s-au transformat in fapte iar in Desa proiectele care parea doar alte minciuni electorale au devenit realitate . Un sondaj efectuat anul acesta de catre un partid politic il confirma drept castigator detasat al alegerilor locale viitoare iar ultimele desfasurari ale evenimentelor precum si anumite repozitionari ale unor oameni importanti si cu un cuvant greu de spus in comuna nu fac decat sa confirme si sa cimenteze prima sansa a lui Gabriel Badoiu pentru un nou mandat .

Asa cum ati vazut in ultimii 12 ani , Ziarul de Calafat nu a gresit niciodata previziunile electorale in Calafat si localitatile apropiate .