ALEGERI 2020 – Tache Constantin va obtine un nou mandat la Ghidici !

0
1675

Bun gospodar dar si cu un acut spirit antreprenorial Tache Constantin pare tintuit si pentru mandatul viitor la primaria din Ghidici , Dolj

Comună tânără, desprinsă în urmă cu 11 ani de Piscu Vechi, Ghidiciul arată ca o localitate primenită, la ceasul toamnei, dotată edilitar-gospodăreşte, cu toate arterele asfaltate, piaţa agro-alimentară acoperită, în suprafaţă de 800 m.p., spaţii comerciale curate, sediu modern şi funcţional de primărie, bază sportivă cu gazon artificial, iluminată nocturn, şcoală cu încălzire centrală şi grupuri sanitare adecvate, cadre didactice cu vocaţie şi aşa mai departe. În 10 ani, care coincid cu mandatele de primar ale lui Constantin Tache, “satul” Ghidici şi-a anexat o infrastructură ce legitimează comunele prospere. Ceea ce nu e nici puţin, dar nici mult. Nimic nu s-a făcut bătând din palme, dar “Tache de la Ghidici”, cum îl cunoaşte lumea Doljului, bun gospodar, cu vorba lui domoală, dar cumpănită, niciodată repezită, în bobote, convingând prin sobrietate şi inteligenţă suplă, a răzbit. Poate răzbeau şi “alţii” s-ar putea spune, dar asta este o altă poveste. “Tache de la Ghidici” nu se bate cu cărămida în piept, pentru ce a făcut. Dimpotrivă, el crede altceva despre sine şi colaboratorii săi de la primărie, şi vede mai “departe”, unde trebuia de mult ajuns. Fiindcă Ghidiciul contează în legumicultura doljeană, prin tradiţia şi priceperea oamenilor săi. Şi o să explicăm, ceva mai încolo, cum vede lucrurile Constantin Tache, care gândeşte mai sănătos decât un ministru, fiind ahtiat după ceea ce a văzut la alţii. La turci de exemplu. “Dacă turcii ştiu să-şi valorifice modern producţia de legume, chinuindu-se să valorifice orice petec de pământ, noi cu terenurile fertile de care dispune şi priceperea dovedită, rămânem cantonaţi într-o dezorganizare păguboasă”, spune el, decis să purceadă la treabă, cum au făcut-o cei din Izbiceni (Olt) şi Matca (Galaţi).

Predictia Ziarului de Calafat este ca Tache Constantin va castiga fara probleme insemnate un nou mandat de primar in cazul in care va candida din nou .Predictiile ziarului de Calafat s-au adeverit in proportie de 100% in privinta alegerilor locale in ultimii 12 ani .