A trecut paranghelia , am ramas cu sărăcia !

A trecut paranghelia , am ramas cu sărăcia !

Au trecut si Zilele municipiului Calafat . Ne-am distrat , am dansat , am cantat , am cheltuit in 3 zile cat intr-o luna , am mai uitat de necazuri , a fost bine ca sa nu fie rau .

Partea proasta cu toate parangheliile este ca trec , iar la final rămâi cu mahmureala . Mahmureala aceea care a curins Calafatul de vreo 30 de ani si dn care se pare ca nu mai mai revenim . Trecem de la mahmureala parangheliei ocazionate de diverse sarbatori si ne lovim de mahmureala administrativa . Schimbam pavele bune cu unele mai proaste , schimbam banci bune cu altele , mai dam cu niste var pe vreo doua monumente si in timp ce ne distram cu banii publici,  ne imbatam cu mireasma puterii ca ne dau like oamenii pe care i-am angajat dar nu vedem ca orasul moare , ca toata lumea pleaca , ca tinerii nu se mai intorc , ca nu reusim sa aducem un investitor serios .

Ne ocupam de lucrari de imagine , laudate de corul penibil al celor angajati la stat de catre actuala administratie si platiti cu zeci de miliarde anual din banii calafetenilor . Chiar ne dorim sa credem ca actuala conducere a primariei se va ocupa si de lucruri serioase si daca nu va putea sa demareze proiectul parcului industrial care trebuie sustinut chiar daca este depus de catre PSD , macar nu va rata proiectul de la spital castigat in mandatul trecut si pe care ei trebuiau doar sa respecte niste termene .