Mai tare ca un serial pe Netflix ! Luluta a ajuns penala si se plange ca statul paralel o abuzeaza ! I s-a oferit deja un rol in Prison Break !

0
754

Daca va plac filmele si serialele de pe Netflix unde pare ca singurul scop al scenaristilor este sa creeze rasturnari de situatie prin care vedem la final ca tocmai celui din rolul principal i se intampla intamplarea destinata personajelor negative sau ca tocmai eroul cel frumos era criminalul , rupeti abonamentele !

Asta pentru ca in Romania viata bate Netflixul . Aseara cand au vazut-o cu lacrimioara in coltul ochiului spunand ca este violentata si abuzata de statul paralel cel rau care i-a facut dosar tocmai cand se pregatea de o mare functie , scenaristii de la NETFLIX au dat cu pixurile de pamant , cu caietele de pereti si si-au dat cu laptopurile in capetele proaste care n-au putut nici dupa atata scoala cinematografica sa imagineze un asemenea scenariu care bate pana si visul Pamelei din Dallas .

Pentru a nu pierde totusi din cota de piata producatorii Netflix au hotarat sa lanseze o noua serie din Prison Break si doresc sa ii ofere Lulutei rolul principal . Surse din cadrul canalului de streaming sustin ca de data asta realitatea nu ii va lua prin surprindere .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here