Scenariu de film de acțiune pentru a pune mâna pe zeci de mii de lei din încasările unei săli de jocuri de noroc. Cum au pus la cale o falsă tâlhărie o casieră și un tânăr din Cetate

  0
  51

  Polițiștii doljeni au dejucat planul unor tineri din Cetate care au încercat să facă rost de bani înscenând o falsă tâlhărie.

  În urma cu două zile, o tânără de 20 de ani s-a prezentat la postul de poliție din localitate și a anunțat că a fost tâlhărită în sala de jocuri de noroc în care lucra. Casieră le-a povestit cu lux de amănunte cum a fost atacata de un bărbat îmbrăcat în haine închise la culoare, cu cagulă pe față. Acesta ar fi amenințat-o cu un pistol, iar ea, de teamă, l-a lăsat sa dispară cu toate încasările sălii de jocuri.

  Doar că polițiștii și-au dat seama că povestea fetei nu are credibilitate și au reușit să le deconspire planul de îmbogățire.

  „Cei doi ar fi stabilit, în prealabil, ca în seara zilei de 21 ianuarie, la o anumită oră, tânărul să vină la sediul sălii de jocuri cu un pistol de jucărie și cu faţa acoperită, iar casiera să pară speriată și să îi dea acestuia suma de bani încasată, pe care ulterior să o împartă între ei.”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

  Oamenii legii au reușit astfel să recupereze în totalitate prejudiciul de aproximativ 7.000 de lei şi l-au restituit persoanei vătămate.

  ” În baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și inducerea în eroare a organelor judiciare, aceştia fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

  Astăzi, cei doi urmează sa ajunga în fata magistraților cu propunere de arestare preventivă.

  PRELUARE ZIARULDECRAIOVA.RO

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here