Copil de două luni, găsit mort în pătuţ

  0
  65

  O fetiţă de numai două luni a fost găsită decedată, ieri-dimineaţă, în pătuţul în care fusese lăsată de mama sa. Tragedia s-a petrecut în comuna doljeană Sadova, iar oamenii legii spun că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

  „În cursul acestei zile (ieri – n.r.), polițiști din cadrul Poliției Orașului Bechet au fost sesizați cu privire la faptul că o fetiță de două luni a fost găsită decedată, în casa din Sadova, unde locuia împreună cu familia. Polițiștii au efectuat cercetarea locului faptei, iar din primele date s-a stabilit faptul că fetița ar fi fost lăsată să doarmă în pătuț, fiind apoi verificată de mama sa, în vârstă de 20 de ani, care a constat faptul că aceasta nu mai respira. În cauză, polițiștii desfășoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele producerii evenimentului, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă“, au precizat poliţiştii doljeni.

  Medicul de familie din comuna Sadova, dr. Gindrovel Dumitra, a explicat pentru GdS că starea de sănătate a fetiţei era bună şi nu îşi explică ce s-a întâmplat. „Ieri (marţi – n.r.) am vorbit cu mama copilului, iar astăzi trebuia să se prezinte la cabinetul medical pentru administrarea unui vaccin. M-a surprins decesul bebeluşului de două luni. Aştept şi eu rezultatul autopsiei, în urma căreia se va stabili cauza decesului“, a precizat dr. Gindrovel Dumitra. Cel mai probabil, medicii legişti vor efectua autopsia în cursul zilei de astăzi. gds.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here