Home / PUBLICITATE / Xavi e realist după ce Barcelona a ajuns la patru puncte de Real. „Nu putem trăi în trecut”

Xavi e realist după ce Barcelona a ajuns la patru puncte de Real. „Nu putem trăi în trecut”

Barcelona nu poate ţine ritmul, în acest moment, cu rivala Real Madrid. „Galacticii” au ajuns la 20 de victorii consecutive în toate competiţiile şi catalanii au pierdut opt puncte în ultimele şapte etape, înclusiv meciul direct, 1-3 pe „Santiago Bernabeu”, fiind la patru lungimi de lider.

Xavi a recunoscut că echipa se chinuie în această stagiune, după ce şi-a obişnuit fanii cu trofeele adjudecate în perioada 2005-2013, în care a câştigat de trei ori UEFA Champions League.

„Nu putem trăi în trecut. În fotbal, contează numai ce faci în prezent. Citim presa sportivă în fiecare dimineaţă şi ştiu că voi găsi critici la adresa echipei mele. Mă consumă acest lucru.

Mă gândesc numai la cum putem îmbunătăţi jocul, pentru a-i recâştiga pe oameni. Vorbim despre acest lucru şi în vestiar. Nu trebuie să ne influenţeze nici criticile, nici laudele”, a declarat mijlocaşul de 34 de ani pentru El Pais Semanal.

Xavi a evoluat în 12 partide în La Liga în această stagiune şi a fost titular în opt dintre ele, marcând un gol, în victoria cu 3-0, cu Eibar. Campionul mondial şi european admite că este mulţumit de rolul pe care îl mai are încă la Barca.

„Luis Enrique se comportă foarte bine cu mine. Ne respectăm. Am avut o discuţie cu el înainte sezonului, în care mi-a spus că, dacă voi fi în formă fizică bună, voi juca”, a spus ibericul

Despre admin

Check Also

Sare de lavanda produsa la Calafat – proprietati incredibile

De ce sa folosesti sare de baie cu lavanda (cu ulei esential de lavanda) ? …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: