Home / Monden / VIORICA de la CLEJANI știe clar! Cum vrea SĂ ARATE GINERELE e Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/viorica-de-la-clejani-margherita-stie-clar-cum-vrea-sa-arate-ginerele-ei-518268.html#ixzz3LxYmJsIS

VIORICA de la CLEJANI știe clar! Cum vrea SĂ ARATE GINERELE e Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/viorica-de-la-clejani-margherita-stie-clar-cum-vrea-sa-arate-ginerele-ei-518268.html#ixzz3LxYmJsIS

Viorica de la Clejani are o fată frumoasă foc, care are lipici la reprezentanții sexului tare. Vedeta știe exact cum vrea să arate viitorul ei ginere.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, Viorica de la Clejani a explicat cum își dorește să fie băiatul care l-ar dori de soț pentru fiica ei, Margherita.

”Eu vreau un ginere frumos, să aibă pielea de porțelan, obrajii de piersică, buze rozalii, când sting lumina în casă ginerele meu să lumineze. Să fie deștept, că dacă e deștept atunci poate să facă bani… Îmi doresc ca nepoții mei să aibă ochii verzi. Mi-aș dori o fetiță frumoasă, blondă cu ochi albaștri sau un băiat cu ten măsliniu și ochi verzi ca iarba”, a declarat Viorica de la Clejani.

 

Despre admin

Check Also

Temperaturi caniculare și deficit de precipitații în iulie și august

Următoarele trei luni vor aduce un regim termic călduros, cu valori termice peste mediile climatologice …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: