Home / Local / VINERI SE INTRERUPE FURNIZAREA APEI LA CALAFAT

VINERI SE INTRERUPE FURNIZAREA APEI LA CALAFAT

S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunta întreruperea furnizarii apei potabile în Municipiul Calafat, în data de 09.10.2015, între orele 10:00-15:00.
Intreruperea se efectueaza la solicitarea constructorului SC CORAL SRL Tulcea care asigură efectuarea lucrărilor prevăzute in Master Planul judetului Dolj – proiectul ,,Reabilitarea captarii si Statiei de tratare Calafat,,.
Lucrarile efectuate in data mentionata constau in inlocuirea unor echipamente tehnologice la statia de pompare apă Calafat.
Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.
Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.
Conducerea,download

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

OFICIAL ! Se face restructurarea angajatilor primariei !

Ziarul de Calafat a avut din nou dreptate cand a anuntat faptul ca se va …

Un comentariu

  1. Să fie doar atât,. dar nu cred !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight − 4 =

%d blogeri au apreciat: