Home / Local / VIDEO Reabilitarea Bulevardului Cobuz din Calafat

VIDEO Reabilitarea Bulevardului Cobuz din Calafat

Primaria Municipiului Calafat va finaliza in scurt timp lucrarile de asfaltare pe Bulevardul Cobuz. Aceste lucrari fac parte dintr-un proiect european obtinut de autoritatile locale. Tot anul acesta va incepe modernizarea integrala a bulevardului din cartierul Traian si multe alte lucrari care se vor realiza pe fonduri europene. In doi ani, primaria intentioneaza ca toate drumurile din Calafat sa fie reablilitate complet.olteniasud.ro

asfalt

Despre slasher

Check Also

Cetăţean sirian ascuns pe osia unui camion, descoperit la P.T.F. Calafat

Poli i tii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat auț ș descoperit, …

6 Comentarii

  1. Nici bine nu a fost turnat ca vis-a-vis de fosta fabrica de tutun au si aparut gropi,sunt pe prima banda care a fost turnata.

  2. OFERTA COLABORARE pentru publicare anunțuri online. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii Nu este necesară experiență. Asiguram: Instruire gratuita sub forma unor lecții prin mail, contract legal de comision , scrisoare de recomandare. Important! Acest proiect vizează si piața americană. Se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Daca doriți mai multe informații, contactati-ma la adresa: slavila.precup@yahoo.ro , cu mesajul “ INFO”

  3. si str popa sapca pe cind la alegerile urmatoare

  4. Si Jiului de la 1907 in jos Spre calea ferata , cand? Sau Strazile din spatele cimitirului ?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: