Home / Monden / VIDEO: Iohannis emotionat pana la lacrimi. Filmul gestului incredibil facut de Craciun

VIDEO: Iohannis emotionat pana la lacrimi. Filmul gestului incredibil facut de Craciun

Presedintele Klaus Iohannis a facut un gest deosebit cu cateva zile inainte de Craciun. El a fost in vizita la o familie sarmana si a facut daruri copiilor.

Iohannis a fost emotionat pana la lacrimi cand i-a daruti o tableta unei fete carei mama este plecata in Italia, pentru ca cele doua sa poata comunica mai usor.

Iohannis a postat filmul vizitei pe pagina sa de Facebook, alaturi de mesajul: „Ana-Maria are 14 ani și este unul dintre zecile de mii de copii ai României care trăiesc departe de părinții plecați la muncă în străinătate. Am vizitat-o la familia cu patru copii la care locuiește acum. M-am gândit că cel mai potrivit dar de Crăciun pentru ea ar fi să-și vadă mai des mama, măcar pe Skype. Vreau ca mandatul meu să ne aducă laolaltă pe toți: românii de acasă, românii din străinătate, românii care m-au votat, dar și românii care nu m-au votat, tineri, bătrâni și copii, cu toate bucuriile și încercările noastre. Crăciunul să fie semnul împăcării și al unei națiuni unite și demne !”VIDEO: Iohannis Emotionat Pana La Lacrimi. Filmul Gestului Incredibil Facut De Craciun

Despre slasher

Check Also

Marti , 15 august , are loc la Calafat festivalul ” Marie , draga Marie „

Marti , 15 august , are loc la Calafat festivalul ” Marie , draga Marie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Or wait 5 seconds