Home / Politica / Vechiul PDL se pregateste sa inghita definitiv PNL

Vechiul PDL se pregateste sa inghita definitiv PNL

În interiorul PNL spriritele s-au cam încins, din cauza rezultatelor slabe care se prefigurează la alegerile locale din 2016. După alegeri vom avea o reglare de conturi între cele două tabere.

Fuziunea dintre cele două partide nu merge așa cum și-ar dori liderii de la centru, iar în teritoriu, acolo unde bătălia pentru primării sau Consilii Județene este deja pierdută, războiul se dă în interiorul partidului pentru supremația în organizațiile locale.

Surse din PNL, atât de la nivel central, cât și de la nivel local, ne-au precizat că am putea avea un Congres al marelui PNL, imediat după alegerile locale, un Congres în care toate organizațiile vor fi unificate, iar la centru va fi ales un lider unic.

”Ai noștri s-au organizat în dispozitiv de luptă. Nu ne mai interesează dacă câștigăm alegerile sau nu. Este important să avem forță după alegerile locale, să fim vioara întâi la Congres”, ne-au precizat surse din vechiul PDL.

Cei din vechiul PDL nu-și propun neapărat să dea liderul noului PNL,, dar caută să dețină majoritatea în noul BPN central al partidului, care se va forma în urma Congresului. Vasile Blaga ar urma să devină secretar general și să coordoneze din umbră toate deciziile majore ale partidului.sigla-PDL

Despre slasher

Check Also

Claudiu Manda si-a inceput fulminant mandatul de presedinte al comisiei SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat marți în Comisia parlamentară de control a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: