Home / Politica / VASILE DÂNCU, viitorul PREMIER: Partidele au ajuns la o înțelegere

VASILE DÂNCU, viitorul PREMIER: Partidele au ajuns la o înțelegere

Surse politice au dezvăluit pentru DCNews că liderii principalelor partide au ajuns la o înțelegere pentru desemnarea succesorului lui Victor Ponta în fruntea Guvernului.
Potrivit surselor DCNews, viitorul prim-ministru al României va fi Vasile Dâncu.
Nominalizarea lui Vasile Dâncu pentru funcția de premier este un scenariu vehiculat de ceva timp de presă și are sens în momentul de față, pentru că vorbim despre un personaj care nu este asociat cu actuala clasă politică. Astfel, liderii politici au estimat că strada l-ar putea accepta pe Vasile Dâncu și nu-l va contesta pe acesta, cum s-ar întâmpla cu un politician veritabil care ar fi propus pentru Palatul Victoria.

Cu toate că a fost în PSD, Vasile Dâncu a plecat de ceva vreme din rândul social-democraților, unde oricum a fost mai degrabă un dizident.
Prin nominalizarea lui Vasile Dâncu în fruntea Guvernului, PSD ar propune un premier de stânga, care nu e asociat cu PNL. Totodată, liberalii îl acceptă pe Vasile Dâncu pentru că nu pot forța în acest moment preluare puterii și vor aștepta alegerile din 2016 pentru a veni la guvernare.
agerpres_7394478_22287500

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Tabăra politică de vară  a CSLDE „START – alegem România” a pus accent pe diminuarea fenomenului de „brain drain”

Peste 50 de tineri politicieni liberal democrați, membri ai Clubului Studenților Alianței Liberalilor și Democraților …

4 Comentarii

  1. GOGU DE LA SCULARIE

    asta ar vrea ei hotii de politicieni.unul de-al lor,sa le accepte magariile pina trece iuresul.dar strada,societatea civila a intrebat-o careva?girtoi ti-a spus tie mama omida ca vine dincu?eu cred ca nu ti-a spus tot.o sa vina aghiuta sa va ia pe toti.

  2. GOGU DE LA SCULARIE commented on Ziarul De Calafat:

    asta ar vrea ei hotii de politicieni.unul de-al lor,sa le accepte magariile pina trece iuresul.dar strada,societatea civila a intrebat-o careva?girtoi ti-a spus tie mama omida ca vine dincu?eu cred ca nu ti-a spus tot.o sa vina aghiuta sa va ia pe toti.

  3. GOGU DE LA SCULARIE

    eu o propun ca prim-ministru pe sotia lui mihaita voicu,ca tot nu a apucat un loc la parlamentul european si e si ea sarmana.din ce sa traiasca.bine ca nu au copii,ca-i gaseam si lui un loc.asta nu intelegeti voi ca societatea nu mai vrea ,,caste”,,,dinastii”,,beizadele” sau lingai incompetenti.sunt de acord ca toti banditii care au facut politica in ultimii 26 de ani sa nu mai poata candida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + fourteen =

%d blogeri au apreciat: