Home / Sport / Van Gaal, după 3-0 cu Liverpool: „Trebuie să ne îmbunătăţim jocul. Pierdem prea multe mingi”

Van Gaal, după 3-0 cu Liverpool: „Trebuie să ne îmbunătăţim jocul. Pierdem prea multe mingi”

Manchester United a bătut-o pe rivala Liverpool, la scor de neprezentare, în etapa a 16-a din Premier League. Wayne Rooney, Juan Mata şi Robin Van Persie i-au răpus pe „cormorani” pe Old Trafford.

Louis van Gaal s-a declarat fericit la finalul jocului, dar i-a criticat pe jucători, chiar şi după un 3-0 în cel mai important meci din Anglia.

„Avem această serie de şase victorii, ceea ce este fantastic, dar trebuie să ne îmbunătăţim jocul. Am pierdut prea multe mingi în repriza a doua, dar trebuie să fim mulţumiţi după un asemenea succes cu Liverpool.

Toată lumea este fericită. Până şi soţia şi bucătarul meu sunt fericiţi. Am fost echipa mai bună şi am câştigat duelul la mijlocul terenului”, a fost reacţia batavului.

Golul de 2-0 a fost momentul cel mai controversat al partidei. Mata se afla în afara jocului în momentul în care mingea a fost direcţionată către el de Van Persie. Ibericul a recunoscut după meci că poziţia sa nu a fost corectă. „A fost offside, dar este un lucru pe care nu l-am realizat în acel moment, dar am văzut asta după încheierea partidei”, a admis mijlocaşul de 26 de ani.

După succesul cu Liverpool, United e pe trei în Premier League, la cinci puncte de rivala City şi la opt lungimi de liderul Chelsea.

 

Despre admin

Check Also

Din nou judoka calafeteni pe podium

In perioada 18-19.XI.2017, în orașul Gyor-Ungaria a avut loc Cupa Europeană de judo- cadeți. Calafeteanul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *