Urmarit ca in filme de politie pe strazile Calafatului a provocat un accident

0
3393

Un bărbat de 34 de ani a fugit de poliţie ca să nu fie prins de poliţie băut. În timp ce gonea cu farurile oprite pe străzile Calafatului a lovit o altă maşină.

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism. Întrucât conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, virând la stânga pe o altă stradă, poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia.

După aproximativ 400 de metri, deoarece conducătorul auto mergea cu farurile oprite, autoturismul a lovit o altă maşină, condusă de un tânăr de 21 de ani, din Poiana Mare, care efectua manevra de întoarcere, după care a ricoşat într-un alt autoturism, staţionat parţial pe partea carosabilă.

Un tânăr de 22 de ani, pasager în autoturismul care efectua manevra de mers înapoi, a fost transportat la spital, suferind leziuni minore în urma impactului dintre cele 2 maşini.

Conducătorul auto care a încercat să scape de poliţişti a fost identificat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 34 de ani, din Piscu Vechi. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.gds.ro