Home / PUBLICITATE / Unul dintre cele mai subestimate telefoane smart – Review Samsung Galaxy A3

Unul dintre cele mai subestimate telefoane smart – Review Samsung Galaxy A3

Unul dintre subiectele cele mai des abordate din ultima vreme este cel legat de modalitatea cea mai potrivita de a alege un smartphone bun si rezistent. In ceea ce priveste criteriile de selectie, parerile au fost si continua sa fie impartite. Este ceva firesc. Fiecare utilizator urmareste anumite aspecte atunci cand achizitioneaza un nou telefon, in functie de necesitatile pe care le are.

Smartphone-urile de lux au preturi inaccesibile pentru majoritatea romanilor, iar unii fac economii pentru perioade lungi de timp ca sa-si achizitioneze aceste gadgeturi. In schimb, si cele de clasa mijlocie sunt dispozitive ce indeplinesc functii complexe, asta la preturi mult mai scazute.

Expertii Glassgsm Suceava ne vor prezenta, in cele ce urmeaza, un model de smartphone din mid-class, mai exact modelul Samsung Galaxy A3. Prin acest review, specialistii doresc sa le demonstreze utilizatorilor ca un astfel de smartphone poate oferi un randament optim si eficienta.

Review Samsung Galaxy A3 2016

Cea mai mare parte a celor ce detin un smartphone s-au ghidat dupa piata atunci cand au ales dispozitivul mobil. Unii dintre acestia au fost obsedati sa aiba un device de top, cu ecran urias, camera de N mega pixeli si procesor ultra-rapid, pe cand o mica parte a urmarit ca acesta sa indeplineasca principalele functii pe care un telefon trebuie sa le asigure, fara a investi o avere achizitionandu-l.

samsung Galaxy A3 2016

Un bun exemplu de telefon, a carui valoare a fost subapreciata, este modelul Galaxy A3 2016. Despre acesta este disponibil un review Samsung Galaxy A3 2016 in cadrul paginii glassgsm.ro, site-ul pe care profesionistii acestui service isi promoveaza serviciile.

Modelul mentionat, desi initial pare un smartphone comercial ca majoritatea celor aparute in ultimii ani pe piata, suprinde mai mult decat placut printr-o serie de calitati ce-l insotesc.

  • Designul – pentru ca acesta este unul dintre aspectele cele mai urmarite in vederea alegerii smartphone-ului, se pare ca, in ciuda asteptarilor, telefonul este fabricat din piese de calitate premium si nu dintr-un plastic ieftin. Ecranul este din sticla, iar marginile rotunjite sunt intarite cu un metal. Atat acestea, cat si butoanele reusesc sa raspunda cu fermitate socurilor.

Ca orice dispozitiv mobil, si acesta e predispus defectarii, mai ales atunci cand este supus unor lovituri sau cazaturi puternice. Pentru acestea insa, expertii Glassgsm detin solutia optima de reparatie (a se accesa glassgsm.ro pentru servicii de inlocuire display / ecran spart).

 

  • Display-ul – contrar asteptarilor utilizatorilor, modelul A3 a reusit sa capteze atentia prin claritatea culorilor saturate si posibilitatea de a le schimba in modul adaptiv, pentru o densitate potrivita. Rezolutia display-ului (720 x 1280 pixeli) reprezinta un alt aspect cu care a impresionat publicul acest smartphone.

 

  • Performantele pe care le atinge acesta sunt demne de comparat cu alte modele noi aparute pe piata. Dupa cum se poate afla cu un simplu search dupa „review Samsung Galaxy A3 2016” pe glassgsm.ro, telefonul este numai bun pentru cei care obisnuiesc sa petreaca mult timp in compania unor jocuri. Spre deosebire de alte modele, acesta ruleaza perfect jocuri pretentioase ca Mortal Kombat X, GT Racing 2 sau Crossy Road. Elementele ce fac posibil acest lucru sunt placa video Mali-T720 si procesorul quad-core de 1.5 GHz. Daca modelul ar fi avut mai multi RAM-i atunci ar fi fost posibila si lansarea sau comutarea intr-un timp mult mai eficient a aplicatiilor, insa acesta este un detaliu neinsemnat.

Pe langa acestea, telefonul mai vine insotit si de un spatiu de stocare generos (cu posibilitatea de a-l mari cu ajutorul unui card micro-SD). In ceea ce priveste camera de fotografiat, in lumina potrivita aceasta reuseste sa scoata niste poze chiar bune.

Mai sunt multe alte aspecte de adaugat in lista despre modelul Samsung Galaxy A3. Cert este faptul ca exista si alte telefoane ce au capacitati deosebite, pe care insa nu se pune deloc accentul, acestea pierzand teren in fata celor ce reprezinta imaginea momentului.

Pe glassgsm.ro sunt disponibile mai multe astfel de review-uri, precum si solutii eficiente de reparatii smartphone, la preturi accesibile.

Despre Redactoe Ziarul De calafat

Check Also

apartamente noi Brasov

Un proiect nou sub umbrela Maurer Imobiliare – locuinte inalt standardizate pentru brasoveni

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Transilvania, Maurer Imobiliare dezvolta un nou proiect, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *